Så mycket saker,så lite tid!

Jag har verkligen ångest nu. För det är så mycket så jag vill göra och så lite tid!! Jag bestämde mig för att jag skulle fråga min cheerleader tränare om de fanns någon annan grupp eftersom jag är eldst i min grupp. Och det är ganska stor årsskillnad. Hon sa att det fanna en grupp där det var lediga platser.En tävlingsgrupp. Så jag tänkte ,jag okej jag kan väll prova. Det är imorgon jag ska prova ocg det gör mig skräckslagen. kommer jag räcka till för gruppen? Klarar jag pressen? Har jag tiden? 4 timmar i veckan ! Men jag älskar cheerleading för det är så uppfriskande och livligt. Sen kom jag på att om jag inte trivs så kan jag bara komma tillbaka till gamla gruppen men då fick jag ett mail från Steph som skrev att våran gamla grupp hade slagits ihop men en ännu yngre grupp... jahapp
Så nu sitter jag här och vägrar sova för det känns som att morgondagen inte kommer komma då.
Godnatt!

P.S
För er som det inte redan är för sent för. Skaffa bara en hobby som du blir riktigt bra på för mer tid har du inte.

PARAMORE!!!!

JAG SKA PÅ PARAMORE MED VILMA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAHHH JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!!!
BARA TANKEN PÅ ATT JAG SKA SE DEM I VERKLIGHETEN GÖR MIG........AHHH!!! så kul!!

Och jag är tillbaka :D......igen

Hejhej
jag har inte orkat bloggat på ett tag,det har varit ganska mycket....
Har någon kollat på true blood? Det är så otroligt bra serie och så spännande!! Plus att vi har våran aldeles egna Alexander Skarsgård med :D. Och inte minst av allt så flikar dem in med svenska kommentarer ibland. Underbart säger jag bara. Vilma tipsa mig om en sida där man kan kolla gratis på massa serier och sen var det kört. jag har inte kunnat sita mig från datorn förens nu när jag kollat klart på både första och andra säsongen. Jag måste säga att andra säsongen gav mig riktiga rysningar. Men det är lite synd att jag måste vänta typ ett år nu på tredje säsongen.

Det är lite jobbigt med alla tankar på gymnasium just nu. Det finns så otroligt mång inriktningar att välja mellan.
Det finns i stort sett allt. Men själv riktar mina tankar mot designen och musiken. Sen är det ju också alla poäng....suck. Inte heller dem läskiga intagningsproven lockar direkt. Min största rädsla när det gäller intagningsprov är att det skulle bli så att det helt skulle ta stopp i halsen när jag ska sjunga. För för mig så kan det verkligen vara så att det inte kommer något ur mig om jag blir riktigt nervös. Men jag ska klara det, för att jag vill klara det.

det finns så mycket mer att säga men jag orkar inte skriva mer just nu.
Gonatt






RSS 2.0