I <3 cheerleading

Jag var sjuk från skolan idag för jag blev typ jätte förkyld i söndas och de satt kvar ganska mycket idag så jag var tvungen att stanna hemma iallafall en dag. Sen var det så att första cheerleading träningen skulle vara idag och ja kunde inte missa den för man måste gå på träningana för att man kan inte sakna någon i laget+ att det var första gången.
Så jag gick iallafall ocg var skit nervös innan och mådde super illa men sen var det helt fantastiskt kul.
Man blir helt upprymd och det är bara super kul!! Vi provade att hjula,stå på händer, göra några cheerleadermoves och bygga en liten pyramid. AHHHH!! Det var så himla kul jag bara längtar tills nästa måndag <3 kram
cheerleading.jpg image by knootz

Fredag-Lördag

Hej alla glada bloggare!
Igår träffa jag Vilma och Saga efter skolan. Trevligt,trevligt. Vilma hade just avslutat sin på prao på en tebutik så hon hade fort tusen sorter typ <3<3<3. Vi smaka ett grönt te som hette Buddha(vet ej om felstavat) det var jätte gått!!
Sen spelade vi "If you only knew" med keyboard och två gitarrer haha jättekul. Saga somna direkt efter det i sackosäcken:
Jag och Vilma somnade typ 2 timmar senare alltså typ 3-4.
Idag gick jag med siri på stan, skulle hitta shorts till  cheerleadingen på måndag. Hittade dock inga men hittade en fin kjol
på monki :D + en super god pasta fran sandys :) Trevlig dag

Ny blogg

hejhej
tänkte det vore kul att skaffa en blogg eftersom min gamla är så dålig och konstig.
Om ni undrar vad db står för så är det dem första bokstäverna i mina mellan namn. För ni som inte visste det så har jag bytt skola och börjat på Björknäs,där jag trivs jätte bra. Alla där(utom få undantag)är verkligen jätte snälla och min klass är jätte kul :). Det ända som är lite jobbigt är att alla är så himla smarta där jämfört med på eriksdal och så måste jag ta igen grejer som jag missat på den här skolan. Och det är ju synd också att jag inte går i skolan med saga längre :( men vi träffas iallafall.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0